Nieuw plaat, nieuwe concertdata, nieuw platencontract! deal!


Caroline Benelux verwelkomt met de nodige trots Lady Linn, die op 15 april haar vierde studioalbum zal uitbrengen: Keep It A Secret. Het is een warme, intieme en volwassen plaat waarbij Lady Linn zich liet inspireren door films, series, dromen, de liefde en uiteraard ook door haar aankomende baby.

Vanuit die inspiratie componeerde Lien de nummers deze keer zowel op piano als op gitaar, maar vooral ook op Maschine (een draagbare elektronische muziekstudio van Native Instruments) wat haar een totaal nieuw vertrekpunt gaf. Daardoor ontstonden veel songs vanuit een bepaalde beat, sfeer, klank of instrumentale riff en was het voor haar mogelijk om zelf een compleet universum voor iedere song te creëren. Zo treedt Lady Linn in de voetsporen van rasmuzikanten die hun nummers van A tot Z zelf bepalen.

Het resultaat is Keep It A Secret: 12 prachtige songs die samen tekenen voor het tot op vandaag sterkste album van Lady Linn.

Ook nu heeft ze zich zoals steeds laten omringen door 7 fantastische en veelzijdige muzikanten. Een dreamteam dat versterkt werd door producer Reinhard Vanbergen (Das Pop, School is Cool, The Van Jets, Goose). De eerste single van de plaat wordt volgende week gelanceerd.

De tekening die de basis vormt van de albumhoes is van de hand van kunstenaar Carll Cneut.

Er worden meteen ook 2 releaseconcerten aangekondigd:
11.05 AB Club, Brussel
24.05 Handelsbeurs, Gent