LADY LINN & FRIENDS


Op 14 september nodigt Lady Linn een aantal van haar muzikale vrienden uit voor een exclusief concert in De Roma in Antwerpen:  Lady Linn & Friends.

Zoals altijd zal Lady Linn omringd worden door haar veelzijdige band The Magnificent Seven, maar daarnaast mag ze dus ook het gezelschap verwachten van niemand minder dan Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Isabelle A, Josje Huisman en 2 surprise guests. 

Zeer recent kwam Keep It A Secret Deluxe uit:  een dubbelalbum met enerzijds de vierde plaat van Lady Linn, Keep It A Secret, die vorig jaar in april al uitkwam.  Daaraan werd nu een tweede plaat toegevoegd met daarop alle songs die ze bracht tijdens het voorbije VTM-programma Liefde Voor Muziek (https://www.youtube.com/playlist?list=PLmWjWCggkojb_asQdOYcbLxAl2gOHBQH_) en haar meest recente single met Flip Kowlier: Can’t Find You (Remix).

Met Keep It A Secret werd Lady Linn meer dan ooit een vaste waarde in de Belgische muziekscene.  De songs vonden hun inspiratie in films, series, dromen, de liefde en uiteraard haar toen nog aankomende baby. Bij de covers die Lien bracht in Liefde Voor Muziek toonde ze zich niet alleen een fantastische zangeres, maar eveneens stond ze zelf in voor nagenoeg alle nieuwe arrangementen die de songs kregen.

Beluister / koop hier Keep It A Secret Deluxe

https://carolinebenelux.lnk.to/LadyLinn_KeepItASecretDeluxe

Ticketlink Lady Linn & Friends, De Roma, 14 september

https://deroma-rataplan.ticketmatic.com/addevent.php?a=3ZUw9hWlDaM&e=i1PGJtQDVu0&s=80cswBbInpo&l=nl