Lady Linn & Flip Kowlier releasen single.


De gerenommeerde Belgische artiesten Lady Linn en Flip Kowlier brengen vandaag hun eerste single samen uit: Luister hier naar de remix van Can’t Find You.

Het originele nummer Can’t Find You staat op de meest recente plaat van Lady Linn: Keep It A Secret. Nu het moment was aangebroken om dat nummer als single uit te brengen had Lady Linn daar haar eigen ideeën over: “Ik wilde graag Can’t Find You pimpen. En ik apprecieer Flip enorm als persoon en als artiest. Dus de keuze met wie ik graag wou werken was snel gemaakt.”

Flip Kowlier zag het nog even anders voor zich: “Ik had gedacht dat als Lien en ik een nummer zouden opnemen, het country zou worden. Dat draaide serieus anders uit.”


Het zeer geslaagde resultaat van de West-Vlaamse hiphopwaterval en de dromerige pop kan je dus hier beluisteren. Binnenkort verschijnt ook de videoclip van deze samenwerking.

Momenteel kan je Lady Linn aan het werk zien in de Vlaamse theaterzalen – alle data onderin dit bericht. Later dit voorjaar is ze ook te zien in het VTM-programma Liefde Voor Muziek, naast oa Natalia, Bart Peeters en Gers Pardoel.